Tuesday, September 25, 2007

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Η’ ...ΤΑΝΚΣ;;;;

Ίσως να νομίζουν ότι τους χρωστάμε και από πάνω! Και απειλούν ευθέως τον ελληνικό λαό που τους ανέχεται τόσα χρόνια ότι αν «τολμήση» και δεν τους δώση όσους ψήφους τους λείπουν ώστε να συνεχιστή το ίδιο έργο της μεταπολιτευτικής δυναστείας, να κυβερνούν δηλαδή ανεξέλεγκτα ως απότοκο των «ισχυρών κυβερνήσεων». Και γι’ αυτό φτάνουν στο έσχατο σημείο της κατάντιας του εν Ελλάδι χρεοκωπημένου πολιτικαντισμού, ώστε επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό έχοντας και σαν συμπαραστάτες που αβαντάρουν όταν δεν επαυξάνουν, τα ποικιλόχρωμα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια, πώς αν οι σωτήρες δεν μας κυβερνήσουν με αυτοδυναμία θα έρθη το χάος.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ» ΛΑΟΥ

Η αναίσχυντη αυτή απόπειρα τρομοκράτησης του λαού για ενδεχόμενη ακυβερνησία και τις οδυνηρές συνέπειες που αυτή θα επιφέρη, και η «απειλή» για νέες εκλογές αν δεν τους κάνη το χατίρι με την ψήφο του ο ελληνικός λαός, προσβάλει βαρύτατα τον ειρωνικά, υποκριτικά και με σκοπό εξαπάτησης αποκαλούμενο «κυρίαρχο» λαό. Δεν είναι δυνατόν να απορρίπτουν a priori την ετυμηγορία του αν αυτή δεν τους συμφέρη, και να δηλώνουν με θράσος και αναισχυντία ότι δεν πρόκειται να σεβαστούν την επιθυμία του! Αυτά τα πράγματα είναι πρωτάκουστα! Τότε ΓΙΑΤΙ υποτίθεται ότι ψηφίζουμε κύριοι; Ενδεχομένως μόνο στις ανθρωποφάγες φυλές οι ηγέτες τους να τους θέτουν τέτοιου ηθικού επιπέδου διλήμματα. Αυτή είναι η δημοκρατία σας; Θέλετε το λαό σε διακοσμητικό απλά ρόλο; Αυτοδυναμία αναλογικά δεν θα είχατε ποτέ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ είναι ο νόμος, εσείς βάλατε τους κανόνες στο παιχνίδι και τώρα τι θέλετε; Προφανώς δεν είναι του «επιπέδου» σας να κάνετε τη γενναία δήλωση και να πείτε με θάρρος ότι σε κάθε περίπτωση θα σεβαστείτε την ετυμηγορία και το δικαίωμα του ελληνικού λαού να δώση ότι ποσοστά επιθυμεί όπου θέλει; Σας χρωστάμε και δεν το ξέρουμε; Σας πιέσαμε και σας παρακαλέσαμε ποτέ να μας ...κυβερνήσετε; αλλά αντί να ευχαριστήσετε τον ελληνικό λαό για τα ποσοστά που σας δίνει και να υποσχεθείτε ότι θα προσπαθήσετε να φανείτε ΑΝΤΑΞΙΟΙ της τιμής που σας έκανε, εσείς τον εκβιάζετε. Προφανώς για να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα μονοπωλήσετε στην κουτάλα. Δείτε τι συμβαίνει γύρω σας, η Γερμανία «καταστρέφεται» που ο γερμανικός λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα; Αποδεικνύετε για άλλη μια φορά ότι βάζετε τα κομματικά σας οφέλη ΠΑΝΩ από την επιθυμία του ελληνικού λαού, για την οποία ούτως ή άλλως, δεν δώσατε ποτέ δεκάρα. Να σημειωθή επίσης, ότι ο νέος εκλογικός νόμος, σε ΟΛΕΣ τις μεταπολιτευτικές εκλογές και αν ίσχυε, ΠΑΝΤΟΤΕ θα έδινε αυτοδύναμη κυβέρνηση.

ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ...

Έτσι εξ άλλου ΕΠΕΒΛΗΘΗ πριν 33 χρόνια και ο θείος του σημερινού πρωθυπουργού, με το Θεοδωράκη να προλειαίνει το έδαφος τρομοκρατώντας τον ελληνικό λαό και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ την τραγωδία της Κύπρου που διαδραματιζόταν τότε, με το αλήστου μνήμης σύνθημα «Καραμανλής ή τάνκς». Βεβαίως είναι περιττό να καθίσουμε να αναφέρουμε τι είδους ακριβώς προκοπή είδε ο τόπος με τις «ισχυρές» και αυτοδύναμες κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια, και ουδείς αμφισβητεί πως αν εξέλιπαν οι ισχυρές αυτές κυβερνήσεις δεν θα μας είχε επισυμβή και καμιά χειρώτερη συμφορά. Αλήθεια, αν μετά από τόσα χρόνια ετίθετο ξανά, αλλά στην επικαιροποιημένη του παραλλαγή, το ερώτημα που θέσαμε και στην επικεφαλίδα σαν απάντηση στην θρασεία απειλή Καραμανλή, «πολιτικάντηδες ή τάνκς;», θέλει και ρώτημα ποιά θα ήταν η απάντηση του ελληνικού λαού μετά από 33 χρόνια βιώματος της δημοκρατίας αλά ελληνικά; (δηλαδή όπως λέμε π.χ φιλέτο αλά σεφ, έτσι υπάρχει και η δημοκρατία αλά ελληνικά = δημοκρατία με ομόλογα, μίζες, λεηλασία δημοσίου χρήματος και πλουτισμός υμετέρων, εγκληματικότητα, ανασφάλεια, γονιμοποίηση από λαθρομετανάστες, μειοδοσία εθνικών θεμάτων και έτοιμο το μενού!). Η απάντηση διαγράφεται ήδη σε δημοσκόπηση που έγινε την περασμένη Άνοιξη για τα 40χρονα της 21 Απριλίου, όπου σύμφωνα με αυτή, ποσοστό ΑΝΩ του 50% κρίνει θετικά το έργο του Στρατιωτικού Καθεστώτος, είναι αηδιασμένο από την ποιότητα δημοκρατίας και επιθυμεί αλλαγή του Πολιτεύματος αναζητώντας έναν ισχυρό ηγέτη. Σύμφωνα όμως με την «ΕΛ. ΩΡΑ» της 09/09, νέα δημοσκόπηση παρουσιάζει ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ποσοστά συμπαθούντων την 21η Απριλίου, και η οποία δημοσκόπηση ΘΑΦΤΗΚΕ από το πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο.

ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

Αλλά είναι πέρα από πάσης αμφιβολίας βέβαιο, ότι οι στομφώδεις δηλώσεις περί άρνησης συνεργασίας με τα άκρα, αλλά και με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, γίνονται γιατί η ΝΔ είναι παραπάνω από σίγουρη για την αυτοδυναμία της και στη νέα βουλή. Και έτσι, μ’ ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια. Και εμφανίζονται ως μάγκες και «δημοκράτες» επειδή αρνούνται να συνεργαστούν με «ακραίους», και πιέζουν καταστάσεις ώστε να συντρίψουν το ΛΑΟΣ και να μην εκπροσωπηθή τελικά στη νέα βουλή λόγω του κλίματος πόλωσης που καλλιεργούν. Αλλά κι αυτό είναι άλλη μια ένδειξη του πόσο υπολήπτονται την επιθυμία του λαού προσβάλλοντας κόμματα το οποία ο ελληνικός λαός ΕΣΤΕΙΛΕ στο κοινοβούλιο, άρα προσβάλλουν κατάφατσα και τους ψηφοφόρους αυτών σαν μιάσματα... ακραίοι σου λένε. Οποία αθλιότης...!

No comments: